skip to Main Content

Arrenca la tercera edició de l’Igualada Mentoring

L’Igualada Mentoring, organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i la Unió Empresarial de l’Anoia, prepara una nova edició. Es tracta d’un programa ideat per donar suport a les micropimes i autònoms de la ciutat a través del mentoratge. Una metodologia basada en diagnosticar la situació de l’empresa, avaluar les alternatives d’actuació, prendre les millors decisions i implementar-les per a garantir la continuïtat del negoci i evitar riscos.

El programa, que va néixer en plena pandèmia al 2020, és un suport directe i personalitzat a través de la figura d’un mentor voluntari que acompanya aquest professional o petit empresari en el desenvolupament del seu negoci.

Aquesta nova edició es va presentar el passat dia 7 de juliol, en un acte on van assistir-hi el regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcé; i el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech, en que ambdós van posar en valor la fórmula público-privada per impulsar i contribuir a la competitivitat i al creixement dels projectes empresarials posant al seu abast diferents eines i recursos adaptats a les seves necessitats.

L’èxit de la 2ª edició ha fet replantejar una de nova

Anna Ribera, responsable de l’Àrea d’Empresa i Coordinadora d’Ignova – Tecnoespai de l’Ajuntament d’Igualada, ha estat l’encarregada de fer la presentació de la 3a edició, exposant les diverses fases del programa. En aquest sentit, el procés consta d’entrevistes personalitzades a tots els mentors i mentorats per conèixer la seva especialitat i així poder realitzar l’emparellament o match, que és la clau perquè funcioni el mentoring; la formació per a mentors sobre com fer un bon desenvolupament en les sessions de mentoratge; i una formació de mentorats, de diverses temàtiques, el networking, vendes i la digitalització del negoci.

Inscripcions obertes per participar a la 3ª edició

Les inscripcions per aquesta tercera edició, estan limitades a 8 mentors i 8 mentorats .

Per participar com a mentorat/da i rebre aquest acompanyament i suport, el programa està dirigit a petits empresaris i autònoms amb domicili fiscal a la ciutat d’Igualada. Si vols participar i rebre una nova visió i focus del teu negoci com a MENTORAT, clica aquí.

Per a participar com a mentor, cal disposar d’una llarga experiència com a empresari, professional o directiu d’empresa; i d’una motivació altruista, compromís i disponibilitat d’unes hores al mes per participar i actuar com a mentor o mentora; i també, viure o treballar a la comarca de l’Anoia. Si vols participar com a MENTOR, clica aquí. 

El programa s’inicia amb l’obertura de les inscripcions, a partir del mes de Juliol fins el mes de Setembre.

Back To Top