skip to Main Content

Com gestionar la meva empresa al directori

Recorda que per a gestionar les dades de la teva empresa és necessari que l’administrador del Polígon hagi donat d’alta la teva empresa al Directori.
Rebràs un correu d’avís de l’administrador quan la teva empresa ja formi part del Directori,
en aquest moment podràs entrar al teu Panell d’Usuari per completar i modificar les dades de la tva empresa.

**Les empreses que no formen part del Polígon Industrial de les Comes en cap cas formaràn part del Directori.

ENTRAR A LA PLATAFORMA

Per editar la teva empresa al directori d’Empreses del Polígon és necessàri que hagis entrat al teu panell d’usuari a través del punt de menú LOGIN/REGISTRE.
Entra el teu correu electrònic i la teva contrasenya, les mateixes dades que vas utilitzar en el formulari de registre de l’empresa.

PANELL D’USUARI

Dins el Panell d’Usuari  pots dur a terme dues accions com a Empresa del Directori del Polígon: 

 1. MODIFICAR O COMPLETAR DADES DE LA TEVA EMPRESA
  *Les dades que has facilitat al formulari de registre de l’empresa són les indispensables per formar part del Directori per tal que l’administrador en faci una validació, però pots completar amb moltes més dades d’interès la teva empresa. 
 2. Gestionar el TAULELL D’ANUNCIS.
  Des del Tauler d’anuncis pots crear anuncis per tots els usuaris del Polígon. Revisa el funcionament del Taulell d’anuncis.

MODIFICAR DADES EMPRESA

Fent click a la rodeta podràs entrar a la fitxa de la teva empresa i modificar les dades que consideris.
En cas que ja no t’interessi formar part del directori pots esborrar la teva empresa perquè ja no es visualitzi al directori.

Tens dubtes?

Si tens qualsevol altre dubte sobre el funcionament del directori, si us plau, posa’t en contacte amb l’administrador.

  INFORMACIÓ sobre els tractaments de dades personals relatives als usuaris de serveis municipals. D'acord amb el que disposa l'article 5 de la LLei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal i l'article 12 del seu Reglament de Desplegament, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran a un fitxer automatitzat o manual, del qual n'és titular l'Ajuntament d'Igualada i seran objecte de tractament confidencial per gestionar els suggeriments rebuts. No seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la legislació vigent sobre protecció de dades, adreçant-vos a l'Ajuntament d'Igualada, Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), Plaça de l'Ajuntament, 1 Planta Baixa.

  * Camps obligatoris

  Back To Top