skip to Main Content

Situació estratègica

Un polígon industrial és una àrea especialitzada on es localitzen les empreses i les indústries segons una planificació urbanística prèvia. La ubicació de les empreses en els polígons industrials els permet optimitzar les infraestructures i els serveis comuns i configurar espais que s’adaptin als requeriments específics d’aquests sectors econòmics.

El Polígon Industrial Les Comes, és la principal zona industrial del municipi d’Igualada (província de Barcelona), localitzada en la cruïlla d’un dels eixos viaris Est-Oest més importants de Catalunya, l’autovia A-2 que uneix França amb Barcelona i Madrid i la C-37 que connecta Manresa amb Vilanova i la Geltrú, que ens apropa amb el mar i al port de Vilanova.

L’enclavament és immillorable, i converteix a El Polígon Les Comes en una potent xarxa industrial a només 45 minuts de Barcelona.

Accés al Polígon Industrial Les Comes d’Igualada:

  • Sortida 555 de l’A-2 i C-15 (Lleida-Barcelona)
  • Carretera C-15 (Vilafranca del Penedès) enllaçant amb l’antiga N-II

El Polígon industrial es troba immers en un projecte de modernització i millora de les seves infraestructures, amb l’objectiu d’incrementar-ne la seva competitivitat.

El Polígon ja compta avui amb una cobertura àmplia i satisfactòria pel que fa a la distribució d’aigua potable, gas i energia elèctrica, pel que fa a la telefonia i la fibra, i també pel que fa a la xarxa de sanejament i la recollida de residus sòlids.

Amb aquesta renovació integral, executada per fases, es milloren aspectes com l’enllumenat públic i l’eficiència energètica, l’accessibilitat i la mobilitat, l’estacionament dels vehicles pesants i els turismes, la promoció de modes de transport sostenibles, la qualitat de la vialitat interna, la seva comprensió a nivell de jerarquia i senyalització o l’arbrat viari.

SERVEIS
Back To Top