skip to Main Content

Funcionament Taulell d’anuncis

Recorda que per a gestionar el taulell d’anunci és necessari entrar al Panell d’usuari amb les teves dades d’accés.

**Les empreses del Directori han d’esperar la validació de l’administrador, tant de l’usuari com de l’empresa. La resta d’usuaris, empreses fora del polígon i particulars/treballados, es validen automàticament amb la doble verificació per correu electrònic. 

ENTRAR AL PANELL D’USUARI

Per gestionar el taulell d’anuncis és necessàri que hagis entrat al teu panell d’usuari a través del punt de menú LOGIN/REGISTRE.
Entra el teu correu electrònic i la teva contrasenya, les mateixes dades que vas utilitzar en el formulari de registre.

Què pots fer al taulell d’anuncis?

Dins el Panell d’Usuari trobaràs l’apartat per a gestionar el Taulell d’anuncis on podràs:

 1. Publicar un nou anunci
  Recorda que qualsevol usuari de la web podrà veure el teu anunci i tindrà la capacitat de subscriu-re-s’hi.
 2. Eliminar els teus propis anuncis.
  Un cop l’anunci hagi prescrit o bé ja no t’interessi mantenir-lo públic, pots eliminar-lo. 

Aquesta és la visualització del panell del Taulell d’Anuncis.

Aquesta és la visualització del panell del Taulell d’Anuncis.

** Recorda que qualsevol anunci ha de ser validat per l’administrador del lloc web, la seva publicació NO és instantània.

Per aquest motiu existeixen 3 possibles estats dels anuncis:

 • PENDING: Pendent de validar per l’administrador. Encara no és visible ni públic al Taulell d’anuncis.
 • DRAFT: Borrador. Està pendent que el publiquis com a usuari.
 • PUBLISH: Indica que l’anunci és públic i ha estat validat per l’administrador del web.

COM PUBLICAR UN NOU ANUNCI?

Un cop siguis al Panell Usuari clica el botó per a PUBLICAR UN ANUNCI.
Un cop aparegui el formulari, si us plau, emplena totes les dades que se’t demanen.
Sigues específic en el títol de l’anunci, indica la categoria de l’anunci, fes una descripció amb la màxima informació per als usuaris i penja una imatge destacada en jpg.

**Recorda que pots indicar un correu de contacte de l’anunci diferent al del teu usuari per si una altra persona ha de gestionar les subscripcions. Totes les subscripcions dels anuncis es rebràn via correu electrònic al correu de contacte que indiquis en aquest formulari i no es podrà modificar.

CONFIRMA LES DADES DEL TEU ANUNCI

Un cop hagis completat el formulari, la plataforma et mostrarà una vista prèvia de les dades del teu anunci. En cas que hi hagi alguna errada o necessitis modificar l’anunci clica a MODIFICAR L’ANUNCI, en cas que ja el consideris correcte clica a PUBLICAR L’ANUNCI. L’administrador rebrà la proposta del teu anunci i un cop el validi es farà públic. 

Revisió de la vista prèvia de l’anunci abans de ser enviat a l’administrador del lloc web per a la seva publicació.

Un cop hagis Publicat l’anunci apareixerà aquesta pantalla amb la confirmació de l’enviament de l’anunci a l’administrador. Al mateix temps, rebràs una còpia de l’anunci que has proposat al correu de contacte de l’anunci que hagis indicat anteriorment. En cas de necessitar modificacions hauràs de posar-te en contacte amb l’administrador del lloc web a info@poligonlescomes.com

Tens dubtes?

Si tens qualsevol altre dubte sobre el funcionament del taulell d’anuncis, si us plau, posa’t en contacte amb l’administrador.

  INFORMACIÓ sobre els tractaments de dades personals relatives als usuaris de serveis municipals. D'acord amb el que disposa l'article 5 de la LLei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal i l'article 12 del seu Reglament de Desplegament, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran a un fitxer automatitzat o manual, del qual n'és titular l'Ajuntament d'Igualada i seran objecte de tractament confidencial per gestionar els suggeriments rebuts. No seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la legislació vigent sobre protecció de dades, adreçant-vos a l'Ajuntament d'Igualada, Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), Plaça de l'Ajuntament, 1 Planta Baixa.

  * Camps obligatoris

  Back To Top