Saltear al contenido principal

CAROL AUTOMATISMOS IGUALADA, S.A.

Informació de Contacte
CAROL AUTOMATISMOS IGUALADA, S.A.
CIF
A62106042
Carrer Itàlia, 11 Nau 8, Igualada 08700
Descripció empresa

Distribució de material elèctric i electrónic.

Activitats, productes i serveis

Distribució de primeres marques en el sector indústrial.

Marques empresa

Omron, Siemens, Schneider, Rittal, Gewiss, Murrelektronik, Harting, Ixon, Fluke, Interlex, Gaestopas, Zumtobel, Unika, Bartec, Zamet, Sassin, Unex, …

Contacta amb el Polígon Industrial Les Comes    INFORMACIÓ sobre els tractaments de dades personals relatives als usuaris de serveis municipals. D'acord amb el que disposa l'article 5 de la LLei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal i l'article 12 del seu Reglament de Desplegament, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran a un fitxer automatitzat o manual, del qual n'és titular l'Ajuntament d'Igualada i seran objecte de tractament confidencial per gestionar els suggeriments rebuts. No seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la legislació vigent sobre protecció de dades, adreçant-vos a l'Ajuntament d'Igualada, Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), Plaça de l'Ajuntament, 1 Planta Baixa.

    Tots els camps són obligatoris

    “Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Ministerio de Trabajo y  Economia Social-Servicio Público de Empleo Estatal en el marc de la línia de subvenció extraordinària i urgent:  Mesures Urgents d’Ocupació pel Tancament Perimetral (SOC-MUTP), regulat per el Decret Llei 49/2020, d’1 de  desembre”.

    logo-ajigualada
    Volver arriba