skip to Main Content

L’AJUNTAMENT IMPULSA EL MAPEIG COMERCIAL D’IGUALADA

El projecte pretén recollir la informació més completa possible dels establiments de la ciutat i dels serveis que ofereixen

El Departament de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada ha iniciat un projecte consistent en el mapeig comercial de la ciutat, que complementa la creació del directori de comerços, bars, restaurants i serveis assimilats al comerç al detall que es va posar en marxa durant el confinament perimetral de la Conca d’Òdena (https://directori.comerçigualada.cat).

Actualment el directori segueix actiu i en ple funcionament, i ara s’ha iniciat un procés d’ampliació i actualització que ha de permetre disposar del recull de tots els establiments de la ciutat en un espai digital a punt per ser consultat per la ciutadania. I és en aquest context que l’Ajuntament endega aquest mapeig. El regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcé ha explicat que “fins ara animàvem els comerços perquè es donessin d’alta al directori, però ara el que fem és sortir a fora i fer un porta a porta. Anem als comerços i els ajudem a donar-se d’alta per poder formar part d’aquest directori”.

Actualment el directori aplega 430 comerços i 83 restaurants. Des d’aquesta setmana, dos tècnics del departament han iniciat visites presencials per aconseguir ampliar aquestes xifres i oferir a la ciutadania la informació més completa possible dels establiments que hi ha a la ciutat i dels serveis que ofereixen. “Volem incorporar tota l’oferta que tenim a Igualada”, ha reblat Marcé.

Back To Top