skip to Main Content
TALLERS MARCEL CLARAMUNT (ROSA Mª JORBA BISBAL)
Informació de Contacte
TALLERS MARCEL CLARAMUNT (ROSA Mª JORBA BISBAL)
CIF
37580879Y
Avinguda Països Catalans, 28 Nau 3, Igualada 08700
Descripció empresa

Tallers de Reparació de cotxe, moto, vehicle industrial. Lloguer de vehicles furgonetes i turismes. Concessionari Oficial Aixam. Radiadors Igualada, repraració de radiadors automoció. Marcel Claramunt V.O. venta de vehicles d’Ocasió. Botiga de Roba de Motorista.

Activitats, productes i serveis

Taller de vehicles, Concessionario Oficial Aixam, Radiadors Igualada, Marcel claramunt V.O. , Lloguer de vehicles, Roba Motorista ….

Marques empresa

Aixam, Marcel Claramunt

Contacta amb el Polígon Industrial Les Comes    INFORMACIÓ sobre els tractaments de dades personals relatives als usuaris de serveis municipals. D'acord amb el que disposa l'article 5 de la LLei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal i l'article 12 del seu Reglament de Desplegament, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran a un fitxer automatitzat o manual, del qual n'és titular l'Ajuntament d'Igualada i seran objecte de tractament confidencial per gestionar els suggeriments rebuts. No seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la legislació vigent sobre protecció de dades, adreçant-vos a l'Ajuntament d'Igualada, Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), Plaça de l'Ajuntament, 1 Planta Baixa.

    Tots els camps són obligatoris

    Back To Top