Saltear al contenido principal
COSANTEX PRODUCTES PUBLICITARIS, S.L.
Informació de Contacte
COSANTEX PRODUCTES PUBLICITARIS, S.L.
CIF
46582279B
Carrer Gran Bretanya, 33 nau 2, Igualada 08700
Descripció empresa

Venda i personalització de tèxtil publicitari, equipament esportiu i laboral. Merxandatge promocional i regal d´empresa. Estampat, brodat, impressió digital.

Activitats, productes i serveis

Productes Publicitaris, equipacions, reclam promocionsl i publicitari, regal d´empresa.

Marques empresa

Sol´s, Acqua Royal, Roly, mkt, Club Nautico, Valento

Contacta amb el Polígon Industrial Les Comes    INFORMACIÓ sobre els tractaments de dades personals relatives als usuaris de serveis municipals. D'acord amb el que disposa l'article 5 de la LLei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal i l'article 12 del seu Reglament de Desplegament, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran a un fitxer automatitzat o manual, del qual n'és titular l'Ajuntament d'Igualada i seran objecte de tractament confidencial per gestionar els suggeriments rebuts. No seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la legislació vigent sobre protecció de dades, adreçant-vos a l'Ajuntament d'Igualada, Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), Plaça de l'Ajuntament, 1 Planta Baixa.

    Tots els camps són obligatoris

    “Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Ministerio de Trabajo y  Economia Social-Servicio Público de Empleo Estatal en el marc de la línia de subvenció extraordinària i urgent:  Mesures Urgents d’Ocupació pel Tancament Perimetral (SOC-MUTP), regulat per el Decret Llei 49/2020, d’1 de  desembre”.

    logo-ajigualada
    Volver arriba